HTML

Életminőség - Magyar Fitnesz

A Magyar Fitnesz tanulmány (www.demos.hu/Letoltes) nem ér véget, csak átalakul... Folytassuk együtt! Várjuk a tanulmány fejezeteihez kapcsolódó megerősítő vagy ellentmondó véleményeket, adatokat, szösszeneteket - mindent, ami kapcsolódik a Magyar Fitnesz állításaihoz, felvetéseihez.

Friss topikok

  • demos: Kedves M, Köszönjük, hogy elolvastad, ls irtál! Sajnáljuk, hogy úgy érezhetted, óvatlanul interp... (2008.10.23. 17:53) Kritikák és értékelések
  • habár: himnusz és fitnesz: sportgeza.hu/futball/2008/eb/laza/a_romanok_lecserelnek_himnuszukat/?rnd=984 (2008.06.16. 13:10) 4. Stratégiai lépések
  • gomez: Bár Magyarországon az a közvélekedés, hogy jövedelemegyenlőtlenségek igen nagyok, ez nem igaz. Aho... (2008.06.12. 13:18) 2a. A szegénység "mítosza"

Linkblog

Archívum

5: Küzdj és bízva bízzál

2008.06.12. 10:52 :: demos

Megítélésünk szerint boldogtalanságunkról elsősorban mi magunk tehetünk, vagyis a rendszerváltás legfontosabb feladata az, hogy megtanuljunk élni a ránk szabaduló szabadsággal és felelősséggel. Ezért egyéni szinten is elengedhetetlennek tartjuk a humor és az önirónia képviseletét, és a teljesíthető egyéni célok kijelölését – még akkor is ha egy ilyen összetett társadalmi jelenség megváltoztatásához minden bizonnyal rengeteg időre és energiára lesz szükség.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarfitnesz.blog.hu/api/trackback/id/tr6516130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása